KAYSERİ / YEŞİLHİSAR - Musahacılı Ortaokulu

Musahacılı Ortaokulu

Musahacılı Köyü 38800 Yeşilhisar/KAYSERİ
Vizyon
Okulumuzu, eğitim-öğretim bakımından iyileştirerek kaliteyi yakalayan, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, araç-gereç ve donanım bakımından çağdaş standartları yakalamış, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eş değer normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Ortaokul çağındaki her Türk çocuğunu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, her yerde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2016-2017 İlçe Orta Öğretime Geçiş Uygulaması İlçe Birinciliği 4 Fen Lisesi 1 Proje İmam Hatip Lisesi 2021-2022 1 Fen Lisesi
08:30 Başalama 14:50 Çıkış
Ulaşım
Öğretmenlerimiz kendi araçları ile toplu ulaşım sağlamaktadırlar. Kayseri´den Yahyalı arabası ile Yeşilhisar´a ve Musahacılı mahallemize geliş gidiş yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Yeşilhisar ve Yahyalı İlçeleri arasında yer alan Musahacılı mahallemiz tabiat harikası Sultan Sazlığı Kuş Cenneti´ne komşudur..Halkın genel geçimi tarım ve hayvancılıktır.Tahılın yayında pancar mısır ve ay çekirdeği üretimi yapılmaktadır.
Kayseeri´ye Uzaklık:90 km Yeşilhisar´a Uzaklık 30 km Yahyalı´ya Uzaklık:15 km